Sauna's

Model Outside Sauna

We presenteren u met trots de nieuwste ontwikkeling in ons uitgebreid sauna programma. Een huisje zoals in het hoge noorden met overlappende profielen in dennenhout (van hoge kwaliteit) van 22mm. Het hout is onbehandeld en kan door de klant behandeld worden met een kleur en product naar keuze. Het dak is volledig vervaardigd uit dennenhout maar de dakbedekking moet door de klant zelf voorzien worden. De sauna heeft een houten buitendeur met venster, een kleine kleedkamer met bankje en verlichting. Een veiligheidsglazen deur geeft toegang tot de eigenlijke sauna ruimte die bekleed kan worden in dennenhout, espenhout, cederhout, hemlock of Yellow Pine.

Buitensauna 300x250
Onderstaand exclusief luxe buitenmodel is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de hoogste eisen van kwaliteit en design. De voorwand bestaat volledig uit glas. Samen met de rechterwand en de glazen deur op de linkerzijde krijg je een prachtig zicht op de omgeving.
Deze sauna heeft een metalen omlijsting en een houten onderbouw. De buitenzijdes zijn afgewerkt met profielen uit ayous die behandeld zijn tegen vocht en lage of hoge temperaturen. Alle binnenwanden hebben we met cederprofielen afgewerkt. De twee trapsgewijs geplaatste banken en de rugsteunen hebben een ergonomische vorm en zijn uit zacht ayoushout gemaakt.
Een vloer uit gelamineerd parket maakt deze sauna helemaal af. Het dak is van binnenuit geïsoleerd en bedekt met bitumen. Een krachtige oven van 21KW verwarmt deze sauna.
De kleurentherapie onder de banken creëert een fantastische sfeer.