Zonnebanken > Hapro Luxura > Features

luxura features

BackFlex/schouderbruiner
Door middel van de spiegelreflectoren in de geïntegreerde schouderbruiner worden de schouders optimaal gebruind zonder dat dit extra energie kost.

ContourPlus
Meer comfort dankzij het ergonomisch gevormde liggedeelte dat zich aanpast aan de lichaamsvormen van de gebruiker.

XL Light
De twee meter lange buizen in XL-formaat in het toestel garanderen dat het hele lichaam volledig bruin wordt.

DecoLight
Het aantrekkelijke verlichtingsconcept met de geïntegreerde decoratieve verlichting zorgt voor een extra gevoel van welbehagen tijdens het bruinen en verleent het apparaat ook als het stand-by staat, een aantrekkelijke uitstraling.

SLi Plus
De ingebouwde gezichtsbruiner – aan één zijde gemonteerd – heeft een speciaal ontwikkelde bruiner-reflector-combinatie die eersteklas bruiningsresultaten belooft.

HPS
De twee meter lange buizen in XL-formaat in het toestel garanderen dat het hele lichaam volledig bruin wordt.

Xsens
Wellness-bruinen voor alle zintuigen. Indien gewenst verstuift Xsens een subtiele geur (Citrus, Ocean of Exotic) in het interieur van de Luxura en zorgt daarmee voor een aangename sfeer in apparaat of cabine.

Qsens
Verfrissing op volkomen natuurlijke wijze. Met tussenpozen wordt via speciale verstuivers een zeer fijne waternevel op het lichaam gesproeid.

CliMax
Een airconditioner koelt het ergonomisch gevormde liggedeelte. Het kan door de gebruiker zelf in- of uitgeschakeld worden.

Sound Around
Als aanvulling op 4 vrij te kiezen muziekkanalen van het SoundAround-pakket kan de gebruiker hier zijn mp3-speler inpluggen om zijn eigen muziek te beluisteren.

MyMP3
Vier geïntegreerde luidsprekers aan het hoofd- en het voeteneinde plus een perfect weggewerkt Subwoofer zorgen voor een driedimensionale akoestische belevenis.

Smart Voice
De gebruiker wordt begroet door en vriendelijke stem die hem de diverse functies uitlegt en aanvullende informatie biedt.

IP Control
Intelligent Power Control. Dit systeem garandeert, gedurende de gehele levensduur an de lampen, een optimale output van 0,3 W/m2 conform de EU regelgeving. Met IP Control wordt een levensduur van de lampen bereikt van maar liefst 1500 uur. Het energieverbruik van de lampen wordt met 25% gereduceerd.

Veelgestelde vragen Luxura

Welke Xsens-geuren zijn er?
Xsens is een wellness-feature dat tijdens de bruiningssessie voor een aangename geur zorgt.
De etherische oliën worden op subtiele wijze in de bruiningstunnel van de zonnebank verneveld.
U kunt kiezen uit drie geuren: Citrus, Exotic en Ocean.

Wat is Qsens?
Qsens zorgt voor een fijne waternevel die via het ventilatiesysteem gelijkmatig door de binnenruimte van de zonnebank verspreid wordt.

Waarom Qsens?
Qsens heeft een dubbele werking. Aan de ene kant zorgt Qsens tijdens de bruiningssessie voor een heerlijk verfrissend effect. Aan de andere kant reduceert Qsens de typische UV-geur die zich tijdens de bruiningssessie bij vele zonnebankgebruikers voordoet.

Hoe wordt de myMP3-functie gebruikt?
Heel eenvoudig. Aan het hoofdeind, bij de gezichtsventilator, bevindt zich het stopcontact waar de klant de stekker van de koptelefoon van zijn of haar MP3-speler in kan steken. Door nu kanaal 0 te kiezen, kan de klant van zijn eigen muziekkeuze genieten – in de eersteklas geluidskwaliteit van het Sound-around-Systeem.

Wat houdt het Sound-around-Systeem in?
Met het Sound-around-Systeem geniet u tijdens de bruiningssessie van een driedimensionale klankbelevenis. Het systeem omvat vier luidsprekers die in het hoofd- en voeteneind geïntegreerd zijn. Een subwoofer zorgt voor voelbare basgeluiden.

Waardoor onderscheidt zich het ContourPlus-ligvlak?
In tegenstelling tot het gladde ligvlak volgt het gewelfde Contour-Plus-ligvlak de vormen van het menselijk lichaam. Het resultaat: men ligt comfortabel en ontspannen.

Waartoe dient de Smart Voice-functie?
De elektronisch gestuurde stem verklaart de individuele zonnebankfuncties aan de gebruiker.
De stem begroet de klant en informeert ook wanneer de bruiningssessie ten einde is.

Wat zijn de voordelen van het EasyLift-acrylsysteem?
Elk toestel uit de Luxura X-serie is uitgerust met een handig systeem om de acrylplaat te openen. Onderhoud en reiniging zijn daardoor kinderspel.