Zonnebanken > Hapro > Luxura X7 II     (nieuw)

 

 

Stijlvolle kwaliteit

Een stijlvol zonneapparaat dat uw klanten direct laat zien dat ze met een professionele zaak te maken hebben.

De nieuwe Luxura X7 straalt professionaliteit, kwaliteit en klasse uit. Of u nu kiest voor de kleur Crystal White, Urban Blue of Havana Orange, uw klanten zullen genieten van een heerlijk comfortabele zonnesessie met een prachtig bruin resultaat. Bovendien zijn deze unieke kleurvarianten ook verkrijgbaar als 3D uitvoering of als Diamand Edition!

Technische fiche

 

 

Uitgebreid

De Luxura X7 heeft 38 of 42 bruiningslampen met of zonder SLi gezichtsbruiners en 2 meter lampen in de bank. De standaarduitrusting van de X7 is verrassend compleet waarbij het comfort van de zonaanbidder voorop staat. Onder andere de ergonomische gevormde acrylplaten die mooi aansluiten op het liggende lijf, het nieuwe full colour display met smart touch control, mooi vol geluid van de eigen muziekkeuze en perfecte airconditioning maken de sessie tot een minivakantie. De speciale timer kan intern gebruikt worden, maar eveneens aangesloten worden op een externe timer, waardoor deze topper zich in vele bedrijfsomgevingen winstgevend maakt.

Luxura X7, features

Nog comfortabelere zonsessies
De uitgebreide lijst met features van de Luxura X7 bieden een keur aan mogelijkheden om de zonnesessie nog comfortabeler en nog meer resultaatgericht te maken.

Overzichtelijk
De bedienbare features zijn verwerkt in een overzichtelijk gebruikersdisplay. Zo zal iedere klant de juiste instellingen van welke feature dan ook gemakkelijk kunnen instellen. Alles is gericht op comfort. Daar staat de X7 voor.